Delivery model

Onze oplossingen sluiten nauw aan bij jouw IT-strategie. Wil je weten hoe?

Natuurlijk ben je benieuwd hoe je de Idella Finance Suite in de praktijk kunt gebruiken. De strategieën van onze klanten en prospects lopen uiteen: de ene partij wil zoveel mogelijk diensten uitbesteden, terwijl de andere een voorkeur heeft voor een intern IT-landschap.

 

Visma Idella vindt het belangrijk om haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom bieden wij de Visma Idella Finance Suite bij voorkeur als cloud-based SaaS-oplossing aan. Met dit delivery model zorgen wij ervoor dat jouw omgeving maximaal beschikbaar is en een hoge performance kent, waarbij alle functionele en technische kennis binnen Visma Idella altijd voor jou onder handbereik is.

Voor de SaaS-dienstverlening hanteert Visma Idella een abonnementsstructuur op basis van pay-per-use. Hiermee variabiliseer je de IT-kosten, betaal je alleen voor wat je nodig hebt en delen we risico´s en successen.

Aanvullend op onze SaaS-dienstverlening biedt Visma Idella business process outsourcing (BPO) diensten aan. Hiermee worden generieke bedrijfsprocessen die voor banken, beleggingsinstellingen en pensioenfondsen aan de orde van de dag zijn, door onze specialisten uitgevoerd.

Idella Martijn Directeur Business Development 2

Goedemorgen,

Visma Idella is nieuwsgierig. Jij ook?
Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen.

Visma Idella insights