Business development

Samen creëren we de financiële producten van de toekomst.

Visma Idella is zelfbewust. In een wereld die continu in beweging is en steeds verder digitaliseert, is technologie een essentieel onderdeel.

De beslissing om de nieuwste software aan te schaffen, een SaaS-oplossing te implementeren of zelfs volledige uitbesteding van primaire operationele processen te doen, is voor iedere financiële instelling een complexe afweging.

Het is een stap in de toekomst, met een nieuwe leverancier. Een leverancier die al tientallen keren, voor een breed scala aan instellingen, succesvolle implementaties heeft uitgevoerd. Terwijl je goed bent in vermogensbeheer, bankieren of pensioenen, verwacht je van ons dat wij goed zijn in technologie en innovatie. Dat zijn wij.

Visma Idella ontzorgt de financiële sector

Vanaf onze eerste contact nemen wij je aan de hand en leiden we je rond in de wereld van Visma Idella. Of je nu nieuwe financiële producten gaat introduceren of juist geruisloos af wil van dure en inefficiënte legacy oplossingen, wij weten wat ons te doen staat.

Vanaf onze eerste sales pitch tot de ondertekening van de overeenkomst voert Business development binnen Visma Idella de regie. Ieder klant heeft een vast aanspreekpunt die zich optimaal verdiept in de gemeenschappelijke belangen en ambities van Visma Idella en als klant.

Design thinking

Design thinking is ook op onze Business development activiteiten van toepassing. Benieuwd wat onze klanten daarover te vertellen hebben?

“Visma Idella is zeer kundig en rijk aan kennis over beleggingen en pensioenen”

“Visma Idella heeft een zeer hoge mate van inhoudelijke kennis”

“Visma Idella graaft ALLES uit totdat het 100% duidelijk is.”

“Het agile ontwikkelproces van Visma Idella behoort tot de top.”

“Met de Proof of Concept heeft Idella zich duidelijk onderscheiden van andere leveranciers.”

“Nauwe samenwerking en on site testing zorgt comfortgevoel over de live gang.”

“Visma Idella levert niet alleen conform verwachting op maar levert ook goede zorg na het project.”

Ben je benieuwd wat Idella voor jou als bank, vermogensbeheerder, pensioenfonds of -uitvoerder kan betekenen? Bekijk hier voor wie Visma Idella werkt en wat onze klanten vertellen over hun ervaringen met Visma Idella.

Idella Frank business development

Goedemorgen,

Visma Idella is nieuwsgierig. Jij ook?
Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen.

Visma Idella insights