MVO & sport

Micropensioen

Visma Idella is betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Visma Idella laat dat zien door te doen waar zij goed in is en te helpen daar waar zij echt het verschil kan maken.

Een goed voorbeeld van onze maatschappelijke betrokkenheid is onze bijdrage aan het micropensioen initiatief van Enviu. Visma Idella stelt kennis, ervaring én haar Finance Suite oplossing beschikbaar aan People Pension Trust.

Visma Idella creëerde de technologische ruggengraat voor dit bijzondere pensioenproduct. Bijzondere distributiekanalen, een ander kennisniveau van deelnemers over pensioen in een high volume en low assets context zorgen voor nieuwe uitdagingen.

Dit micropensioenproduct is inmiddels al live in Ghana en ook in andere minder economisch ontwikkelde landen worden door People Pension Trust initiatieven opgezet.

Gezondheid en bewegen

De gezondheid van haar medewerkers is voor Visma Idella belangrijk. Visma Idella ondersteunt graag initiatieven om iedereen in beweging te brengen. Denk aan korting op een sportschoolabonnement of het organiseren van sportieve evenementen. We doen ook geregeld in groepsverband mee aan bijzondere evenementen. Visma Idella heeft daarnaast een eigen zaalvoetbalteam, dat natuurlijk altijd versterking kan gebruiken!

Idella Marco businesslead

Goedemorgen,

Visma Idella is nieuwsgierig. Jij ook?
Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen.

Visma Idella insights