Vermogen opbouwen

Visma Idella biedt oplossingen voor de financiële producten van de toekomst op het gebied van pensioen, sparen & beleggen.

Visma Idella ziet de financiële sector als één geheel. Daarom komen alle productlijnen voor vermogens opbouw samen in één oplossing: de Idella Finance Suite. Want of je nou vermogen opbouwt in een beleggingsproduct, bij een vermogensbeheerder of bij je pensioenfonds: in veel gevallen is de kern gelijk.

Pensioenadministratie

De Innovact Suite is een zeer compleet pensioenadministratie-systeem dat pensioenuitvoerders en -fondsen in staat stelt een efficiënte pensioenadministratie te voeren tegen een aantrekkelijk kostenniveau. Het biedt uitgebreide functionaliteit voor actuariële analyse, verslaglegging, elektronische archivering, workflow management en talrijke aanvullende zaken.

Sparen & beleggen

Het BGS Platform is de software van Visma Idella voor banken, verzekeraars, PPI’s en vermogensbeheerders. Talloze beleggersgiroadministraties, participantenregisters en beschikbare premieregelingen zijn in dit toonaangevende, geïntegreerde back-, mid- en frontoffice softwarepakket van Visma Idella ondergebracht.

Idella Marjorie developer

Goedemorgen,

Visma Idella is nieuwsgierig. Jij ook?
Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen.

Visma Idella insights