Idella Finance Suite

Het one-stop-shop platform voor spaar-, beleggings- en pensioenadministraties.

Idella Finance Suite

Logo Idella Finance Suite software pensioenadministratieDe Idella Finance Suite is een one-stop-shop software platform voor spaar, beleggings- en pensioenadministratie. De kern van de Idella Finance Suite bestaat grofweg uit de Rechtenadministratie en de Unitadministratie. Deze modules kunnen losstaand én geïntegreerd worden afgenomen. Onze producten zijn continu in ontwikkeling en mede daarom functioneel superieur ten opzichte van andere oplossingen in de markt.

De modulaire opzet van de Idella Finance Suite biedt een essentieel voordeel aan onze klanten: banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, pensioenuitvoerders en -fondsen kunnen makkelijk nieuwe producten lanceren en toevoegen aan hun aanbod.

Playground

Klik in de onderstaande visual door de verschillende mogelijkheden. Zo zie je welke functionele componenten in een standaardsituatie relevant zijn.

De Idella Finance Suite software kent een brede opzet en creëert daarmee unieke oplossingen. Zo biedt de Idella Finance Suite als enige softwareplatform in de markt een volwaardige hybride DB – DC oplossing. Hierdoor combineert een APF, DB met DC kringen en biedt jouw pensioenfonds aanvullende regelingen zoals nettopensioen in de beschikbare premieregelingen aan. Ook geïntegreerde spaar- en beleggingsproducten vindt Idella de normaalste zaak van de wereld. Want waarom zou je sparen bij een bank en beleggen bij een vermogensbeheerder, als dat tegenwoordig gewoon via één dashboard te regelen valt?

Architectuur

Door de slim opgezette architectuur van de Idella Finance Suite zie je alleen wat je nodig hebt en heb je geen last van ballast. Workflows en Business Process Management (BPM) zorgen voor real time integratie tussen alle componenten, onder een goed beheersbare en duidelijke architectuur. Visma Idella laat je graag zien wat je hier in de praktijk mee kunt doen!

Visma Idella insights