Werken bij Visma Idella

Natuurlijk wil jij leren, je talenten laten bloeien, je ambities waarmaken en grenzen verleggen. Bij Visma Idella krijg je in doelgerichte teams met ervaren en minder ervaren collega’s daarvoor alle kans. Zo heb jij direct invloed op de producten die we samen maken. De financiële producten van de toekomst.

Visma Idella zoekt medewerkers die zelf initiatief nemen en met nieuwe ideeën komen. En dan natuurlijk niet via een suf briefje in een compleet achterhaalde ideeënbus, maar iedere dag opnieuw in nauwe samenwerking met collega’s. Samen met jouw team verbeter je immers continu processen, producten en dienstverlening van Visma Idella. Zo werk je ook aan jezelf. En samen maken we het verschil.

Future proof carrière

Bij Visma Idella werken starters altijd direct samen met ervaren collega’s. Wij hebben korte lijnen, bieden innovatief werk en lopen voorop in technologische ICT-ontwikkelingen. De wereld van Visma Idella staat namelijk nooit stil. Daarom investeert Visma Idella voortdurend in de ontwikkeling van haar professionals.

Je werkt in ondernemende teams die met elkaar verantwoordelijk zijn voor kwalitatieve wijzigingen en complexe projecten. De teams zijn resultaatgericht en sturen zelfstandig op realisatie binnen tijd en budget.

Meer dan werken alleen

Een fijne werkomgeving is belangrijk. Daarom schenkt Visma Idella de lekkerste koffie die ze heeft kunnen vinden. En staat er elke dag een lunchbuffet voor je klaar in de sfeervolle kantine. Lunchen doen we graag samen; even het werk loslaten, lachen, en bespreken wat ons bezighoudt buiten werktijd. Want leven bestaat uit zoveel meer dan werken, vindt Visma Idella.

Ontspanning

Visma Idella vindt het belangrijk dat iedereen goed in zijn vel zit. Daarom is een stukje ontspanning zo nu en dan hoognodig. Ieder jaar worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals een pub quiz, barbecue en sinterklaasfeest. Tijdens de maandelijkse vrijdagmiddagborrel drinken we samen een glaasje. Maar we sporten ook samen. Je kunt voordelig naar de sportschool, deelnemen aan het zaalvoetbalteam of meedoen aan de Elfstedentocht op de fiets. Je kunt zelfs gebruikmaken van stoelmassages.

Match?

Ben jij:

  • iemand vol enthousiasme;
  • iemand die zichzelf en de organisatie uitdaagt om continu beter te worden;
  • iemand die technische complexe vraagstukken kan oplossen;
  • iemand die tot het uiterste gaat om resultaat te behalen;
  • iemand die samen met collega’s een mooi resultaat wil neerzetten;
  • iemand die na afloop samen met het team het succes viert;
  • iemand die zo enthousiast is dat het afstraalt op het team waarin je werkt.

Dan is de kans groot dat jij bij Visma Idella vindt wat je zoekt. En dat komt goed uit. Want Visma Idella is namelijk ook op zoek naar jou.

Idella Toke tester

Goedemorgen,

Visma Idella is nieuwsgierig. Jij ook?
Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen.

Visma Idella insights