Sollicitatie & onboarding

Heb je gesolliciteerd bij Visma Idella of wil je dit gaan doen? Dan ben je vast benieuwd hoe wij omgaan met jouw sollicitatie en welke stappen Visma Idella neemt nadat jij je interesse kenbaar hebt gemaakt.

Sollicitatie

Vanzelfsprekend gaat Visma Idella altijd vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar wie jij bent en zullen we je CV en je motivatiebrief eerst aandachtig lezen. Als we denken dat je goed bij Visma Idella past, nodigen we je uit voor een gesprek. Wij zijn nieuwsgierig aangelegd en hopen dat jij ook veel vragen voor ons hebt.

Afhankelijk van de functie waar jouw interesse naar uitgaat en het kennismakingsgesprek kan het zijn dat we je vragen een korte test te maken. Meestal volgt een tweede gesprek, met een inhoudelijke insteek. Als jij en Visma Idella een goed gevoel bij elkaar hebben, krijg je een aanbod. Dan kun je wat ons betreft zo snel mogelijk bij Visma Idella aan de slag. Want getreuzel, daar houdt Visma Idella niet van.

Onboarding

Om je snel wegwijs te maken, krijg je een persoonlijk inwerkprogramma en wijst Visma Idella een coach voor je aan. Zo leer je snel je team kennen en krijg je in korte tijd veel informatie over Visma Idella.

Onderdeel van het inwerkprogramma is een kennismaking met al je collega’s. Door achter je beeldscherm weg te kruipen en actief deel te nemen aan de activiteiten die we samen doen, leer je de organisatie pas echt kennen. Visma Idella stelt zich graag open voor nieuwe ideeën, dus we kijken er naar uit om met jou samen te werken.

Idella Marieke HRM

Goedemorgen,

Visma Idella is nieuwsgierig. Jij ook?
Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen.

Visma Idella insights